top of page
Poker.jpeg

Poker

Hööks Poker Reg.nr. WALA00081883

Poker är en röd vit medel labradoodle med fleece päls. Han är valp efter charmören Nalle från HÖÖKS labradoodle du kan läsa om honom här , mamma Bella är även hon från HÖÖKS.  Båda är röda minilabradoodlar med jättefint temperament. 

Poker har alla de egenskaper man önskar hos en riktigt bra labradoodle. Han är social, miljöstabil och trygg, gillar att samarbeta med både barn och vuxna. Är ivrig och aktiv i lekar och har väldigt lätt för att koppla av när han inte ska göra något särskilt. Han är lyhörd och nyfiken och vill göra det som förväntas av honom. Han är underbart klok i möten med alla hundar och alla hundar gillar honom. Poker är ovanligt begåvad i kommunikation med både människor och hundar av alla åldrar och storlekar. 

Han har en djupröd päls med vit täckning som är sällsynt mjuk så alla som vill klappa honom reagerar med ett stort leende när de känner den mjuka pälsen. Pokers nötbruna ögon kan beveka det mest förhärdade hjärta. Och han smälter hjärtan på löpande band så fort han är ute i samhället bland folk.

Valpar: About
101Labradoodles_breeder_Labradoodlepuppy_Labradoodle_valp_puppy.4_edited.jpg

Tinna

101 Labradoodle Tinna Reg.nr. WALA00023200

Har du en gång träffat Tinna minns du henne. Denna charmig dam har humor med en stor portion kärlek till människan. 


Tinna hjälper till på 101 Tassars Hunddagis och ser till att alla trivs tillsammans, hon är klok, social och miljöstabil samtidigt som hon är nyfiken och uthållig. Tinna har lätt att koppla av och är balanserad i möten med alla – både människor och hundar. Tinna hjälper gärna till där hon känner att hon behövs både med vuxna och barn. Hon har en förmåga att få en mer osäker individ att slappna av. Tinna träffar även barn som inte finner ro till att läsa och skriva läxor genom att de läser och förklarar för henne istället. Hon är intelligent och älskar att arbeta med sitt huvud, en lätt lärd tjej som är karaktäristiskt för en labradoodle.

Valpar: About
bottom of page