top of page
Joker_edited_edited.jpg

Joker

Hööks Joker Reg.nr. WALA00015257

Joker är en röd minilabradoodle som är 33cm i mankhöjd och väger 10kg. Han är valp efter Lykke från HÖÖKS labradoodle och Banksy från Hales Labradoodle. Båda är röda minilabradoodlar med jättefint temperament. 

Joker har alla de egenskaper man önskar hos en riktigt bra labradoodle. han är social, miljöstabil och trygg, gillar att samarbeta med både barn och vuxna. Är ivrig och aktiv i lekar och har väldigt lätt för att koppla av när han inte ska göra något särskilt. Han är lyhörd och nyfiken och vill göra det som förväntas av honom. Han är underbart klok i möten med alla hundar och alla hundar gillar honom. Joker är ovanligt begåvad i kommunikation med både människor och hundar av alla åldrar och storlekar. 

Han har en djupröd storlockig päls som är sällsynt mjuk så alla som vill klappa honom reagerar med ett stort leende när de känner den mjuka pälsen. Jokers nötbruna ögon kan beveka det mest förhärdade hjärta. Och han smälter hjärtan på löpande band så fort han är ute i samhället bland folk.

Valpar: About
Fotograf-Suzana.Dragutinovic_Mala5.jpg.jpg

Mala

101 Labradoodle Mala Reg.nr. WALA00015257

Har du en gång träffat Mala minns du henne. Hon är en charmig liten dam med humor med en stor portion kärlek till människan. 


Denna fantastiska tjej hjälper till på 101 Tassars Hunddagis och ser till att alla trivs tillsammans med sin mamma, vår egen Tinna. Mala är klok, social och en miljöstabil dam som är nyfiken och uthållig. Hon har lätt att koppla av och är balanserad i möten med alla – både människor och hundar. Mala är intelligent och älskar att arbeta med sitt huvud, en lätt lärd tjej som är karaktäristiskt för en labradoodle.

Valpar: About
bottom of page